Hur man Tar Instagram Outfit Foto Tips

Jag erkänner: jag har vad jag skulle beskriva som ett milt beroende av Instagram. Jag använder social media plattform som både en källa till inspiration och som ett sätt att dela de ofta vardagliga men ibland cool aspekter av mitt liv (titta, en annan bild av avokado toast!). Men samtidigt kan jag skamlöst att lägga upp bilder på mina kläder, jag skulle aldrig göra anspråk på att vara expert.

Så jag bestämde mig för att ta ett par kvinnor som har knäckt koden för att erbjuda dig tips på hur jag kan ta det upp ett hack. Annabelle Fleur @vivaluxuryblog och Kimberly Lapides av @eatsleepwear klivit in för att hjälpa mig ut. Med närmare en miljon anhängare mellan två av dem, det är säkert att säga att de är väl bevandrade i konsten att ta den perfekta bilden.

Nedan, varje erbjuder praktiska tips, berätta för mig vad jag behöver jobba på mina bilder. Med sina milda vägledning, det är lätt att se hur jag kan förbättra min amatör bilder. Min förhoppning är att deras råd kommer att hjälpa dig att lära sig en sak eller två om att ta det skott.