Jossamikas (hennes dansstudio) hemsida!

Idag var det en möhippa som stod på schemat. Du kanske vill ta ett för modefotosession En fotografering med mig var en del av möhippan så jag fick fotografera den blivande bruden. Hon var dessutom gravid och det var första gången en gravid kvinna hamnade framför min kamera. Det blev en fotografering med alla möjliga slags bilder – allt från vackert och fint till sexigt och galet. Himla kul!

Det var min fina danslärare som såg till att jag var den som skulle fotografera. Hon har skapat många möjligheter för mig bara genom att tipsa andra om mig som fotograf. Josefine har gjort reklam för mig på alla möjliga sätt så därför skriver jag ännu en gång, spana in Jossamikas (hennes dansstudio) hemsida!! Jag dansar Reggaeton där och det är bland det roligaste jag vet.