Denna parisiska personliga Stylist hittar alltid de bästa bitarna på Topshop först

I 2018 är det inte bara designermärken som har väntelistor och objekt som når kultstatus. Återförsäljaren har haft en oändlig ström av sellout bitar i år – från sin satin slip kjol till dess eleganta Polka-dot klänningar. Topshop trending objekt kan vara borta på några timmar, så det hjälper till att ha så mycket insider intel som möjligt för att slå folkmassorna.

Topshop team av personliga shopping stylister är ofta de första att se nya leveranser, så deras Instagram konton är som en redigering av de allra bästa i Topshop, med styling tips aplenty. En stylist, i synnerhet, har ett riktigt öga för ” var fick du det?”bitar: Paris-baserade stylist Lisa Valente. Men varnas: efter henne kan resultera i den längsta Topshop önskelista någonsin. Fortsätt hyra bil göteborg bläddra för att se och handla hennes stil.

Självbelåten mening varning: Jag talar franska. Jag har bott och studerat i Frankrike. Så jag borde kunna översätta begreppet ”je ne sais quoi”, non? Direkt, ja. Det betyder ” Jag vet inte vad.”Men det har faktiskt en mycket mer abstrakt mening, en som faktiskt är svår att tolka om du inte är fransk. Och det är ännu svårare att beskriva när du pratar om mode.

Om du är en ivrig läsare av vem vad slitage, vet du att vi är stora fans (läs: obsessives) när det gäller franska Mode och hur galliska kvinnor klär. Deras förmåga att montera en outfit i de mest sammansatta-men-ser inte-ut-du har-försökt-för-hårt sätt är en källa till konstant inspiration. Det är (hyra bil i visby) när jag skulle använda termen ”je ne sais quoi” för att förklara en titt.

Naturligtvis, utan att vara en infödd talare, trodde jag att det skulle vara en mycket bättre idé att tala med ett urval av franska kvinnor om vad de tycker att det betyder och att ta reda på hur idén är representerad i sina garderober. Redo att upptäcka hemligheten? Skrolla, mes chères.