Hur man Tar en Bra Selfie

Även om vi alla tar en hel del selfies, hur gör du för att ta en riktigt bra en? Vi pratar om de som gör att du ser ut som du har perfekt hår, hud, tänder, kläder, miljö… Du vet, som du kommer att ha tid av ditt liv med allt som faller rätt in i dess ställe, och du bara råkade ta en bild av det ögonblicket rahaa nopeasti.

Okej, vi överdriver—kom, Insta är inte den verkliga världen—men det finns sätt att se till att du känner din lyckligaste och mest säker på sig själv med de bilder du väljer att publicera (eller misstag skickar till alla i din kontaktlista). Nu, vi förespråkar inte att döma dig själv med din sociala media gillar (om du har sett att Svart Spegel episod, du vet att det är det sista man vill), men om du måste ta selfies—eller inte vet var man ska börja—vi har guiden för dig.

Från att veta hur att hitta den bästa sidan (ja, det är en sak, och ja, den här editorn har nu veta vilket som är hennes) för att förstå vilken utrustning och filter kommer att göra de flesta av dina funktioner, vi har fått en del otroliga tricks och idéer för att hjälpa till. Om du tror att du behöver en mild knuff i rätt riktning, skrolla för vår guide på nio pro tips om hur man tar en selfie pikalaina heti tilille.

Samtidigt som vi är säkra på att du är mer än nöjd med din smartphone (hej, det tar bra bilder och har din favorit Snapchat filter), kom ihåg att det är inte bara telefoner som du kan använda för att ta en bild på dig själv. Du kanske vill investera i en riktig kamera (ja, det gör de fortfarande existerar). Vi pratade med moderedaktör och bloggare Alex Stedman av Sparsamhet, som berättade för oss att Olympus PEN E-PL7 är den bästa. ”Det skjuter square, med stora tydliga bilder och du kan arbeta bilderna direkt till din telefon (även samtidigt på tuben!),” hon delar med sig av. Men om du är angelägen om att hålla sig till bara en punkt för att spara utrymme i din väska, Väktare rekommenderar ett par olika smartphones att sätta kameran först.

Nej, vi gör inte det, du har verkligen en ”goda sidan” för ditt ansikte. Titta bara på Tom Ford, som alltid utgör i samma position för att se till att han får mest ut av ett skott. (Tror du oss inte? Google.) Det finns sätt att hitta din: En street style fotograf visade exakt hur man gör det: ”Det verkligen kommer till att veta vinklar av ditt eget ansikte och placera kameran för att förstärka de funktioner som de delade.

Till exempel, om du har en stor hakan, vill du inte att skjuta från sidan eller under, Stedman säger—du vill gå från ovan. Men du kanske har en bra pout, så om du skjuter från en lägre vinkel, det kommer att göra dina läppar stå ut mer. Och för att alla viktiga sätt att göra att ditt ansikte ser smalare? Vår expert rekommenderar att skjuta från sidan. Slutligen, om du har en stor panna, ”undvik att fotografera från alltför höga, skjuta från en vinkel och lite ovanför eyeline och du kan förlänga ditt ansikte.”