SAG Awards Bäst Klädda

I Ralph Lauren custom. Varför vi älskar det: Det känns ovanligt att få det ”att ta dina andetag” bort vibe på senaste röda mattor, men denna enkla svart jumpsuit med elegant tåg detalj är inget annat än ett ögonblick på ”Svart” starlet. Varför vi älskar det: Ogenerat feminin i en oväntad nyans av persika, denna enkla strapless skapelsen är en no-fuss vinna. Varför vi älskar det: Det kan inte bli mer nyckfull än rosa och hjärtan, och vi är alla för att fira kvinnlighet på sitt finaste. Robbie har haft en veritabel stil extravaganza eftersom jag, Tonya första premiär och detta slags konfekt är en annan, samt en elegant fjäder i hennes mode cap. Att få lite personlighet och ungdomar till kvällens matta, Konstigare Saker skådespelare lyckas göra vita sparkar och dubbel bullar ser fräsch och angenäma. Det är inte ofta man ser en utskrift på den röda mattan och detta ”skrivet i stjärnorna” motiv är diskret nog för stor inverkan utan att dominera petite skådespelerska.Choklad paljetter, rosett detalj och långa ärmar lägg upp en statuesque dröm på Aussie skådespelerska. En del 50-tals nostalgi, en del modern glamour, Munn är 1000 watt i svart och silver nummer.

Hur Stil av Kläder Du Redan Har

Samtidigt som det är lätt att få hängas upp på den senaste trenden eller den säsongen är Det väskor, stil är verkligen inte något som kan köpas. Visst redaktörer och insiders har deras andel av chic redskap, men anledningen till att vissa blivit ikoner och inspiration är på grund av hur de sätter hela utseendet tillsammans. Vad är en kreditupplysning i slutet av dagen, det handlar om hur du stil och styling, vänner, är gratis.

Med detta i åtanke, vi har nollställs in på bara sex snabba sätt att bära dina kläder — enkla sätt att justera din jacka eller manschetten dina jeans som har en stor inverkan på hur hela din outfit ser ut. Plus, om dessa inte är säsong eller of-the-moment, dessa är tidlösa trick som fungerar och om igen.

Visst, en förlorad knappen eller rött vin fläckar kan utlösa förödelse på din outfit planer, men beväpnade med rätt kunskap och know-how, dessa mode katastrofer är förvånansvärt lätthanterliga. Och även om du kanske snabblån som inte tar inte ser dig själv som den mest praktiska person ännu, så är dessa idiotsäkert tips och tricks kommer att förvandla dig till en mode-allt-i-allo (err, kvinna).

Så oavsett om din garderob är redan i behov av räddning eller är du bara ute efter att klara dig själv för vad kan vara före, läs vidare för en repetition. Dessa 28 hacks kan enkelt spara dina favorit outfits från total ruin. För även om du inte kan stoppa olyckor från att hända, kan du stoppa dem från att förstöra den garderob som du har arbetat hårt för att bygga upp.

Hur man Tar Instagram Outfit Foto Tips

Jag erkänner: jag har vad jag skulle beskriva som ett milt beroende av Instagram. Jag använder social media plattform som både en källa till inspiration och som ett sätt att dela de ofta vardagliga men ibland cool aspekter av mitt liv (titta, en annan bild av avokado toast!). Men samtidigt kan jag skamlöst att lägga upp bilder på mina kläder, jag skulle aldrig göra anspråk på att vara expert.

Så jag bestämde mig för att ta ett par kvinnor som har knäckt koden för att erbjuda dig tips på hur jag kan ta det upp ett hack. Annabelle Fleur @vivaluxuryblog och Kimberly Lapides av @eatsleepwear klivit in för att hjälpa mig ut. Med närmare en miljon anhängare mellan två av dem, det är säkert att säga att de är väl bevandrade i konsten att ta den perfekta bilden.

Nedan, varje erbjuder praktiska tips, berätta för mig vad jag behöver jobba på mina bilder. Med sina milda vägledning, det är lätt att se hur jag kan förbättra min amatör bilder. Min förhoppning är att deras råd kommer att hjälpa dig att lära sig en sak eller två om att ta det skott.

Farmor kom hem idag.

Farmor kom hem idag. Jag har inte träffat henne på flera månader då hon har varit i Egypten med mina kusiner. Som jag har saknat henne. Vi har suttit i uterummet där citrusfrukterna har börjat mogna, käkat nötter och pratat om allt möjligt. Ikväll blir det god mat.

Mycket redigering står på schemat. Jag vill få det gjort. Synd att jag missar denna fina vårdag, men nu ska ju våren vara här så jag kan ta igen det senare.

Jossamikas (hennes dansstudio) hemsida!

Idag var det en möhippa som stod på schemat. Du kanske vill ta ett för modefotosession En fotografering med mig var en del av möhippan så jag fick fotografera den blivande bruden. Hon var dessutom gravid och det var första gången en gravid kvinna hamnade framför min kamera. Det blev en fotografering med alla möjliga slags bilder – allt från vackert och fint till sexigt och galet. Himla kul!

Det var min fina danslärare som såg till att jag var den som skulle fotografera. Hon har skapat många möjligheter för mig bara genom att tipsa andra om mig som fotograf. Josefine har gjort reklam för mig på alla möjliga sätt så därför skriver jag ännu en gång, spana in Jossamikas (hennes dansstudio) hemsida!! Jag dansar Reggaeton där och det är bland det roligaste jag vet.